Bas

Bas LicherTijdens 14 jaar ontwikkelingswerk in Afrika, leerde hij dat werken met mensen draait om persoonlijke ontwikkeling en verbetering. Het werd zijn passie. Toen hij ontdekte, dat zijn favoriete bezigheid een naam had, namelijk: coachen, heeft hij er meteen werk van gemaakt. Samen met zijn echtgenote Ben Licher, runt hij sinds 1998 organisatie-adviesbureau Ravisie, waar de combinatie van internationale werkervaring, kennis van organisatiesystemen en NLP nog wekelijks leidt tot blijvend verbluffende resultaten bij mensen en bedrijven.

Als adviseur, coach en trainer, trekt hij alle registers open om mensen en organisaties het onderste uit hun kan te laten halen. Dat doet hij oplossingsgericht en altijd werkend vanuit vertrouwen in de mens, zijn mogelijkheden en zijn talenten. Hij is een meester in visie-ontwikkeling, verandertrajecten en slimme en snelle adviezen, met evenzoveel slimme en snelle tools, al dan niet door hem zelf ontwikkeld.

Door zijn voortdurende behoefte om ook zelf steeds beter te worden in zijn werk, volgde hij eerder onder andere en onder meer trainingen NLP, Neuro Hypnotic Repatterning, IdentityCompass® consultant en Trainer. Met een inspirerende ambitie werkt hij nu als Organisatieadviseur en Business en Life Coach. Bas is Master NLP trainer, door dr. Richard Bandler zelf gelicenseerd en gecertificeerd .

Hij is een kunstenaar in het verbeteren van organisaties en het organiseren van verbeteringen. En trek dat gerust breder: is het leven niet ook een grote organisatie?

Voor al uw (levens)werk: Bas Licher.

Voor meer informatie: 06 46 15 64 64 of stuur een e-mail